vardagslyxDet är rätt lyxigt att arbeta i centrum.
För då kan jag köpa en riktigt god macchiato på lunchen.
Inte att underskatta
Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

tror det är en släng av magkatarr jag fått..grubblat o stressat lite för mycket senaste tiden.

kram!

2011-03-17 @ 16:08:10
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Anonym

- Haha Mikael min lista är jävligt lång! Drömmer om Hazard i gulröd tröja! Haha! Nej, nej Totti lägger inte fotbollsskorna på hyllan denna sommar utan det gör han om tre år!Nä, tror inte Forlan kommer välja Juve eller Inter.. tror inte ens han kommer komma till Serie A -men om han nu gör det så är det Roma han ska spela i!Haha alla vill ha Vucinic men han stannar i MIN älskade klubb!Sagna i Inter? Skojar du? Har inte han sagt att om han byter klubb så är det Frankrike han kommer spela i? Har för mig det.. Jovetic ville jag också ha.. men han är svår den jäveln! Barcelona och Liverpool var ju ute efter honom! Det är i alla fall tur att han inte är tillbaks förens den tredje april.. vill inte möta honom! Haha men tror det kommer ta tid för honom att komma tillbaks.Men snälla, hade hon brytt sig om Mussolini anhängare hade hon knappast hoppat i säng med honom! Haha abate är sjuk!

2011-03-17 @ 16:52:03
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Tack för att du tycker lite synd om mig. Känns sjukt frustrerande men jag har börjat vänja mig nu...Sara och de andra deltagarna som sprang igår var inte speciellt slitna varken igårkväll eller idag. Lite blåsor och stela lår och vader. Men eftersom det gick så långsamt och de vilade flera gånger så kändes det aldrig jobbigt.Rune verkar hur cool som helst. Sara sa att han hade verkligen hade tagit sig tid att prata med alla och han var verkligen ödjmuk och sympatisk.

2011-03-17 @ 17:40:04
URL: http://cillenl.webblogg.se/
Postat av: korven

"Macchiato", är inte det italienska för "För dyrt kaffe" ? ;)Nej du har rätt, man behöver lyxa till det ibland. Jag tycker det är vardagslyx att brygga mig lite yanesha-kaffe och läsa bloggar!Angående att knäppa bilder, jag har aldrig brytt mig om hur jag ser ut. Är uppväxt med en far som hade kameran runt halsen dygnet runt. Jag och brossan fick ställa upp som turister i vår egen stad redan då. Men ACK så tacksamt med alla årsfotoalbum från min födelse -91 och fram till 2000-talet någon gång när pappa skaffade digital systemkamera.

2011-03-18 @ 07:50:53
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Julia

Åh älskar macchiatos. Har faktiskt lite svårt för en ren espresso, måste ha dendär mjölken på toppen haha.Ja det blev lite lugnare förra veckan, mitt knä har strulat så det kändes bättre att ta det säkra före det osäkra och vila lite extra. Men nu denna vecka körs det på som vanligt igen! =)

2011-03-18 @ 10:35:49
URL: http://juliaelhag.blogg.se/
Postat av: anna

Men det är lätt att glömma när man är i Sverige tycker jag :} så tyst om det

2011-03-18 @ 11:05:09
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: Christine

Vardagslyx är inte att underskatta :) Just nu vardagslyxar jag med OC i soffan, hehe.

2011-03-18 @ 15:38:02
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Victoria

Vardagslyx är den bästa lyxen! :)

2011-03-19 @ 22:28:17
URL: http://frukostera.blogg.se/
Postat av: Alicia

En riktigt god kaffe gör så mycket!

Hoppas att du har en bra helg.

Kram

2011-03-20 @ 00:45:22
URL: http://mybubble.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0