tankeläsare


Hittade en kul länk. Det är anden som kan lista ut vilken person du tänker på.

Testa anden du också



Kommentarer
Postat av: Jennifer - Lola May

Glömmde svara på din fråga... :)



Ja det är mitt hem, har snart bott här i 5 år. Först hade jag tänkt att lämna det när jag var klar med skolan, men nu vet jag inte vart. Har inget hem i Sverige då mina föräldrar redan bor här. Man vet aldrig vart man hamnar, beror mycket på jobb och så.

2010-07-22 @ 18:27:35
URL: http://lolamay.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja men då har du ju snart läst ut den. Jag kanske inte ska avslöja slutet då :) Kan hålla med dig lite där, det känns som att de kunde kortat ner den lite.

2010-07-22 @ 23:16:57
URL: http://jennza.blogg.se/
Postat av: ELIN

Jaaa den and-grejen är helt fantastisk! Den lyckas alltid lista ut vem det är man tänker på!!



Hehe, de gårdsbutikerna vi besökte var så små att det inte fanns några caféer i anslutning till dem.. Men hjälp vad mysiga ställen vi hittat här nere. Halmstad är verkligen en fantastisk sommarstad.



Hjortarna är kanonsöta... och mumsiga att äta... ;) Hehe!



Idag ska vi åka till Helsingborg och sova en natt på hotell. Antagligen blir det så att vi åker över till Helsingör också.



Håller med dig, det är fantastiskt gott med varmrökt lax! Den vi köpte igår var extra god då det var så färskt. Aannars brukar vi alltid köpa lax i laxbutiken som ligger vid motorvägen mellan falkenberg och halmstad.. Men jag måste säga att den vi åt igår från "lyngalax" var den godaste varmrökta laxen jag ätit, någonsin! :D

2010-07-23 @ 09:43:44
URL: http://vanillacupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0