instruktioner


Igår var det gyminstruktion på Friskis i Mölndal. Det var jättesvårt att hitta en tid för en instruktion.
Kunde inte förstå att det var så många som ville bli instruerade i gymmet. Var det en styrketräningsboom i Mölndal? Eller var det så att just Mölnal har oerhört heta instruktörer?

Svaret på mina funderingar var inget av dom. Fast det gjorde inget alls för då kunde ställa dumma frågor utan att behöva skämmas.

Vi gick igenom mitt syfte med styrketräningen och utifrån det så fick jag ett personligt utformat träningsprogram.

Jag är mest van att köra styrketräning med min egen kropp som vikt så det var ovanligt att sitta i maskiner som såg ut att vara från framtiden. Helsike, vad de ser avancerade ut :)
Mitt mål är att köra ett pass i veckan och som tränar hela kroppen. Jag kommer alltså inte att bli en ny Schwartzenegger utan få en bättre grundstyrka som förhoppningsvis gör mig till en bättre löpare.

Mitt första styrkepass kommer att genomföras på måndag. Lika bra att sätta igång snabbt så jag inte glömmer bort tekniken och hur maskinerna funkar.
Intressant att jag måste köra flera pass innan muskler och hjärna kopplar. Spännande att få lite mer styrka i min träning.


Äntligen fredag fast sexigare arbetsuppgifter kanske man kunde ha förväntat sig av en sån här dag.
Jag sitter och skriver en instruktion om hur enheten ska sköta sin hantering av framför allt forskningshandlingar men även kurshandlingar.

Ikväll ska jag överraska min fru med lite champagne. Vi har inget direkt att fira men det behövs inga ursäkter att dricka denna dryck :)

Imorgon cyklar jag till Skatås för att springa 10-12 km. Får ett cykelpass på köpet och det tackar jag inte nej till.
Hoppas på fint höstväder och att jag inte är allt för tung i huvudet av livets vatten ;)


Kommentarer
Postat av: ELIN

hihi köpte en massa julmust igår... tror faktiskt att jag mååste fuska i helgen och dricka några ;) Hihi det är ju sååå gott!!!haha du är för gullig du!Underbart väder vi har här i Götet ja!! Massa härlig sol! Fattas bara lite snö ;)

2010-10-15 @ 13:37:23
URL: http://julaftonsmorgon.blogg.se/
Postat av: Art By Tina

Klart man ska överraska med skumpa lite då och då. Guldkant på vardagen. Hoppas hon inte läser din blogg då=)

2010-10-15 @ 15:51:28
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha, jag håller med dig, det låter faktiskt lite gubbigt :)Just nu läser jag faktiskt bara lite "faktaböcker" om PR. Själv? Har du gett dig in i en ny bok?

2010-10-15 @ 16:23:30
URL: http://jennza.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du ska hoppa maskinerna å gå direkt på stänger å hantlar, ger bättre å snabbare resultat. funkar alldeles utmärkt för ett helkroppspass.

/en liten läsare

2010-10-16 @ 08:34:47
Postat av: Fifi

Tusen tack!

Det är häftigt att människor jag aldrig har träffat kan bli så glada för vår skull.Min bror har lagt upp två olika gymprogram åt mig, fast nu kör jag lite annorlunda, lite lättare.Härligt med champagnen, det är kul med överraskningar!

2010-10-17 @ 14:11:08
URL: http://f
Postat av: Jenny

Precis, i alla fall Inception. Shutter Island tycker jag man förstod. Fast alla har sina egna åsikter om huruvida han var tokig eller inte.

2010-10-17 @ 18:42:18
URL: http://www.jennza.wordpress.com
Postat av: Jenny

Jag har glasögon i vanliga fall, tyvärr. Hade gjort mkt för att få en perfekt syn :)Min åsikt ang. Shutter Island är att han är en galning men att de lyckades nå fram till honom till slut, så när han sitter där på trappan så är han redig i skallen. Han känner till att han är psykiskt sjuk och att han förmodligen kommer få ett återfall därav slutrepliken av honom att han inte vill leva sitt liv som ett monster. Så summa sumaro: Han är inte en polis. Han är en patient på anstalten. Den värsta. De lyckas nå fram till honom och han blir normal i slutet. Men är beredd att lobotomera sig då han inte vill leva sitt liv som en galning.Blir det lite rörigt, haha...?Vad är din uppfattning?

2010-10-17 @ 19:07:56
URL: http://www.jennza.wordpress.com
Postat av: Alexander

Tycker jag du skall hänga med på!

Men kanske inte så pigg efter att ha sett Inter spela ;-).

2010-10-17 @ 19:53:02
URL: http://alexanderabrahamsson.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Såg nu att jag inte läst hela din kommentar (om shutter island). Försöker fortfarande lära mig wordpress, men det var inte så lätt som jag trodde. Okej, ja du ser där har vi olika uppfattningar om filmen:)2010-10-17 @ 22:07:05
URL: http://www.jennza.wordpress.com
Postat av: korven

JAG ÄR INTE VUXEN! Eller... Okej, kanske de, men jag känner mig inte som vuxen ;)Tyvärr får jag kommande öroninflammationer, får en rejäl en gång om året och kanske 5-6 små.Jag har fått gästgymkort inne i stan, får åka dit när jag blir frisk :)

2010-10-17 @ 22:17:44
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Alicia

Nu kan du sluta vara nyfiken, jag har avslöjat min lilla hemlighet. Inget volontärarbete på Filipinerna dock. Även om jag hemskt gärna hade gjort det! ;-)

2010-10-17 @ 22:37:49
URL: http://mybubble.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Vardagslyx är nog den bästa lyxen. :)Oh no, jag vill inte bli någon vaxdocka inte heller känd, men däremot agera resten av livet om jag får. hehe Tror dom rätt ofta klipper bort scener. Tyckte du det var kul att vara framför kameran då?

2010-10-18 @ 17:40:38
URL: http://lolamay.blogg.se/
Postat av: Anna

De känns som om de är extra mycket folk som börjat träna på hösten och då ska alla ha nytt gym-program samtidgt.

2010-10-18 @ 20:21:11
URL: http://smultronet1.blogg.se/
Postat av: Caroline

Åh champagne! Har varit sugen på det i över en vecka nu...skulle kanske köpa hem en flaska till helgen :) Hoppas att hon blev glad!

2010-10-19 @ 10:37:12
URL: http://heybaberiba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0