träningsvecka 10

Motivationen är inte på topp. Känner mig sliten i lår och vader. Måndagmorgon och löpning. I vanliga fall brukar det rulla på ganska bra men den här morgonen vet jag inte vad som hade hänt. Vet inte om det kunde kallas löpning. Det var orytmiskt och tungt.

Tog mig dock till intervallpasset med tanken om att ta det lugnare. Så blev det också men även om jag går på halvfart finns det fart i kroppen. Efter passet bestämde jag mig för att vila det mentala men framför allt lår och vader. Det blev en väldigt lugn träningsvecka.

Började även cykla till jobbet den här veckan. Gratis motion med 18 km t.o.r. till jobbet och 60 minuters trampande. HärligtSammanställning: V 10


Antal träningspass: 14 st

Total tid: 437 min

Antal dagar av träning: 3


Löpning:

Antal löppass: 3

Sträcka: 26.83 km

Total tid: 142 minKommentarer
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Jag har varit dj i ett år ungefär, börjar bli mer. Min musiksmak skiljer sig ingenting från när jag spelar och lyssnar privat. Jag skulle aldrig orka spela låtar jag själv inte gillar. Eftersom att jag och min djkollega Erik startat en egen klubb så nischar vi oss mot musik vi gillar att spela. Spelar vi på andra ställen så vet de som anlitar oss ungefär vilken inriktning vi har också.:D

2011-03-14 @ 11:17:32
URL: http://emmasays.se
Postat av: Anonym

- Tråkig match? Kom igen! Du skulle inte ha sett de 25 sista minuterna du skulle ha sett matchen från början! Klart Matuzalems tramp i Tottis ansikte var medveten.. men nu skyller dem på att de förlorade pågrund av lasern! Hahahaha! Komik!- Haha vi får se hur det går för Milan.. precis som jag sagt tidigare så kommer de tappa MYCKET, MYCKET, MYCKET MER! MILAN MERDA!

2011-03-14 @ 13:06:04
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Anonym

- Haha jadu, det är en het kamp mellan Inter och Milan just nu och skall jag vara ärlig så ser jag hellre Inter än Milan som scudettovinnare. Vill inte se något äckligt leende på Zlatans ansikte så jag hoppas Eto'o frälser er även i de resterande omgångarna! Juventus kommer precis som Milan att tappa poäng så jag hoppas att Napoli och Lazio gör samma sak så Roma kan klättra upp i tabellen. Vill så gärna sluta på tredje plats men tror det kan gå illa och sluta på fjärde plats! Men vi får se -det är 9 omgångar kvar -ALLT kan hända!- Tror Leo stannar, även om Inter slutar på andra plats..

2011-03-14 @ 14:21:52
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Julia

Åh, vardagsmotion är alltid välkommet! =)

2011-03-14 @ 16:56:53
URL: http://juliaelhag.blogg.se/
Postat av: Josefine

sv: jasså, får jag ta o göra då :) vad är det för slags kaffe då? hihi

2011-03-14 @ 18:26:43
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Alicia

Börjar bli riktigt fint cykelväder nu. Det är nästan synd att jag bor 100 meter från min arbetsplats. Jag får hitta andra platser att cykla till.Mer om Englands-resan kommer. Jag ska bara samla ihop en gnutta motivation först.Hoppas att allt är bra.

Kramar

2011-03-14 @ 18:51:25
URL: http://mybubble.blogg.se/
Postat av: ELIN

Se den! Skitbra verkligen. :)Jaaaa, våren måste vara på väg.. Har sett flera med converse på sig idag.. Det är ett vårtecken. :)

2011-03-14 @ 18:58:04
URL: http://vanillacupcakes.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

jösses, det där var ju riktigt bra kört :D många pass!Hoppas du fått en toppen start på veckan idag, god natt & sov så sött!

2011-03-15 @ 01:33:27
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0