en ny stil

Vad tror ni om den här stilen för mig och min fru? Snyggt, inte sant?




Bilder: Stockholm Streetstyle

Kommentarer
Postat av: LaLizita

Ja nu vet jag ju inte riktigt vilken stil ni har nu! Tycker dock att om ni ska ta över denna så blir din tjej 1000 gånger coolare än dig! Killkläderna såg lite mesigar ut om man jämför med tjejen :)



Sv: Eller hur är det obehagligt. Ibland har jag blivit så förbannad så jag går fram till människan, sätter min påse framför hennes fötter och säger: "Ska jag låta den stå här så slippa du anstränga dig så mycket för att se om jag stoppar ner nåt i den eller inte!?"

Haha :) Thats me!



2010-06-08 @ 18:00:25
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej där!

Det tog mig ungefär två år från det att jag fick benhinneinflammation tills jag testade stötvågsbehandling som efter ett tag verkligen hjälpte! Jag gjorde ganska många besök, men samtdidigt gjorde jag en massa övningar, stretchade noga varje dag, samt försökte hålla blodcirkulationen igång på olika sätt, samt även la omm kosten en del (tillsatte exempelvis mer omega 3). Så det var nog en kombination av mycket som gjorde att det blev bättre. Från det att jag började med stötvågsbehandligen tog det ca ½ år tills jag blev någårlunda bra och idag är jag i stort sett helt "frisk". Jag hade säkert blivit bättre snabbare om det inte var för att jag gick en utbildning där jag knappt kunde vila ifrån träning, samt att jag inte hade någon kunskap om hur jag skulle bli bra/bättre då jag fick problem.



Hoppas mitt svar har varit till någon nytta! Bara att fråga på om det är något mer du undrar eller vill ha tips om! :)



/Malin

2010-06-08 @ 22:00:22
URL: http://malinminelli.blogg.se/
Postat av: DD

Nu känner ju inte jag dig B, men jag tror inte riktigt att kort svart kjol är din grej....eller? ;D



2010-06-09 @ 08:20:13
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0