bröllop


Under lördagen blev det ingen träning överhuvudtaget. Vi skulle nämligen åka på bröllop i norra skärgården.

Brudparet kunde inte beställt ett bättre väder. Kanske lite svalare men vi ska inte klaga.

Resan startar och naturligtvis är bussen hemifrån oss sen. Började bli orolig eftersom om bussen var sen skulle vi även missa tåget till Nils Ericson terminalen.
Bussen kom ett par minuter efter utsatt tid och sniglade sig fram. Tåget var också i tid och så långt var allt frid och fröjd.

Bussen som skulle ta oss ut mot Lilla Varholmen dök aldrig upp. Shit, då blir det till att vänta ytterligare 30 minuter. Hur skulle vi hinna? Färjan kanske inte går varje gång bussen kommer? Det började bli lite stressat.
Planen var att vi skulle byta om på vandrarhemmet (vi tänkte sova över och inte ta färja och buss hem på natten) men skulle vi hinna med det nu?

På färjan träffar vi en tjej som även hon skulle till vigseln. Hon erbjuder oss skjuts till vandrarhemmet och sedan tillbaka till vigseln. Helt underbart! Allt ordnade sig till slut

Det var ett fantastiskt bröllop och en kul fest efteråt. Vi finns lite längre ut i bekantskapskretsen men eftersom jag var med på svensexan kände jag många av gästerna, vilket kändes bra.


Minns vårt eget bröllop och all planering. Det var skönt att slippa sånt nu och bara njuta av en härlig fest :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0